Privacy Statement

Graverstvo, štampiljke Grilj se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto portala Graverstvo, štampiljke Grilj ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Graverstvo, štampiljke Grilj soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Graverstvo, štampiljke Grilj zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Graverstvo, štampiljke Grilj zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol, zanimanja in hobiji.

Portal Graverstvo, štampiljke Grilj samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Graverstvo, štampiljke Grilj te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Graverstvo, štampiljke Grilj.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Graverstvo, štampiljke Grilj, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi. Opomba: Graverstvo, štampiljke Grilj ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Graverstvo, štampiljke Grilj vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Graverstvo, štampiljke Grilj, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Graverstvo, štampiljke Grilj ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Graverstvo, štampiljke Grilj in družine spletnih mest Graverstvo, štampiljke Grilj.

Uporaba osebnih podatkov

Graverstvo, štampiljke Grilj zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Graverstvo, štampiljke Grilj in ponujanje zahtevanih storitev. Graverstvo, štampiljke Grilj vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Graverstvo, štampiljke Grilj in pridruženih spletnih mestih. Graverstvo, štampiljke Grilj lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Graverstvo, štampiljke Grilj ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Graverstvo, štampiljke Grilj lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Graverstvo, štampiljke Grilj lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Graverstvo, štampiljke Grilj; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Graverstvo, štampiljke Grilj ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Graverstvo, štampiljke Grilj sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Graverstvo, štampiljke Grilj, in tako ugotovi, katere storitve portala Graverstvo, štampiljke Grilj so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Graverstvo, štampiljke Grilj ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Graverstvo, štampiljke Grilj vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Graverstvo, štampiljke Grilj ali mestu; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Graverstvo, štampiljke Grilj; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Graverstvo, štampiljke Grilj ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Graverstvo, štampiljke Grilj vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Graverstvo, štampiljke Grilj ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Graverstvo, štampiljke Grilj, piškotek portalu Graverstvo, štampiljke Grilj pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Graverstvo, štampiljke Grilj, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Graverstvo, štampiljke Grilj, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Graverstvo, štampiljke Grilj ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Graverstvo, štampiljke Grilj ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Graverstvo, štampiljke Grilj ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Graverstvo, štampiljke Grilj bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Graverstvo, štampiljke Grilj vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Graverstvo, štampiljke Grilj ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

Graverstvo, štampiljke Grilj vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Graverstvo, štampiljke Grilj ne upošteva te izjave, se obrnite na portal Graverstvo, štampiljke Grilj na naslovu info@infomedia.si. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.

Copyright 2022 by Branimira Grilj s.p. Pogoji uporabe Izjava o zasebnosti
Izdelava spletnih strani Madoja.