Zemljevid:
Poiščite nas na zemljevidu
  Mobilni telefon:
+386 (0)31 683 264
  Telefon:
+386 (0)5 33 30 300
  Fax:
+386 (0)5 33 30 302
  Mail:
graver.grilj@siol.net
  Kontakt:
Pošljite nam vaša vprašanja

 
Urška Grilj s.p.
Ulica Gradnikove brigade 15
SI-5000 Nova Gorica
Slovenija

   
   
     

Gravure

Graviramo strojno, ročno in lasersko. Pri oblikovanju napisov vam svetujemo, jih izdelamo in na željo stranke tudi montiramo. Graviramo na različne materiale, kot so aluminij, medenina, plastika, pleksi steklo, les, inox, jeklo, razna darila ipd. Vsaka poslovna stavba, hotel, dom in druge stavbe potrebujejo ustrezne opozorilne oznake ali tablice za označbo prostorov, sob in stanovanj.

Mehanske gravure

 • GRAVIRANJE V ALUMINIJ
  Aluminij je primeren za najrazličnejše priložnosti. Njegove prednosti so, da je odporen na vremenske vplive, nerjaveč, lahek in enostaven za montažo. Na voljo je v različnih barvah, debelinah in velikostih. Najpogosteje ga uporabljamo za označevalne table – za zunanjo in notranjo uporabo, plakete, priponke, tablice za nabiralnike, izrez komandnih plošč, obeske za ključe, imenske tablice za živali v obliki kosti ali tačke.
 • GRAVIRANJE V MEDENINO
  Medenina je žlahtnejša od aluminija in jo najpogosteje uporabljamo za naslovne table veleposlaništev, uradov, odvetniških pisarn in kulturnih ustanov. Iz medenine izdelujemo plakete, tablice za vrata, tablice za darila, pečatnike, nagrobne table ipd. Z dodatnim lakiranjem podaljšamo medenini življenjsko dobo.
 • GRAVIRANJE V PLASTIKO, PLEKSI STEKLO
  Gravura v plastiko različnih barv, debelin in oblik, je primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Najpogosteje jo uporabljamo za izdelovanje priponk, tablic za vrata, plaket, označevalne tablice za potrebe elektro inštalacij, izdelavo matric, pečatnikov ipd.
 • GRAVIRANJE V JEKLO, INOX
  Graviranje v orodna jekla, prizem, kokil, spominske table, tipske table z matičnimi podatki o stroju ipd.
 • GRAVIRANJE NA DARILA
  Graviranje v različne predmete in materiale, strojno ali z laserjem. S tem dodamo vrednost vašemu darilu, ki spominja prejemnika na obletnico ali dogodek vašega poklona. 
 • GRAVIRANJE POSLOVNIH IN POMOCIJSKIH IZDELKOV

Laserske gravure

Laserska gravura je kakovostna in hitra, natančna in cenovno ugodna za naročnika. Primerna je za graviranje v gumo, pleksi steklo, plastiko, karton, les, eluksiran aluminij, inox, papir, usnje, blago. Laserska tehnologija odpira nove poti na trgu izdelkom, ki zahtevajo zelo natančno gravuro. Lasersko graviranje predstavlja najboljšo tehnologijo označevanja predvsem občutljivih materialov z izjemno kakovostjo izpisa, ki zagotavljajo trajno zaznamovanje izdelka.
Posebnost laserskega graviranja je v svobodi uporabe domišljije pri graviranju izdelka. Trudimo se, da končni izdelek približamo vašim željam.
 • LASERSKO GRAVIRANJE V ALUMINIJ
  Aluminij je primeren za najrazličnejše priložnosti. Njegove prednosti so, da je odporen na vremenske vplive, nerjaveč, lahek in enostaven za montažo. Na voljo je v različnih barvah, debelinah in velikostih. Najpogosteje ga uporabljamo za izdelovanje tipskih tablic, inventarnih tablic, imenskih tablic za živali, …
 • LASERSKO GRAVIRANJE V PLASTIKO IN PLEKSI STEKLO
  Laserska gravura v plastiko ali pleksi steklo različnih barv, debelin in oblik, je primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Izdelujemo napisne tablice za vrata, označevalne tablice, pečate za suhe žige, priponke,… 
 • LASERSKO GRAVIRANJE V LES IN KARTON
  Napisi, portreti in druge slike, ki so primerne za darila ob različnih priložnostih.
 • LASERSKO GRAVIRANJE V INOX
  Tipske tablice, spominske tablice, tipske table z matičnimi podatki o stroju. 
 • LASERSKI RAZREZ LESA, PLEKSI STEKLA, USNJA, PAPIRJA, GUME, FURNIRJA, KARTONA, EVA PENE
  Laserska gravura je primerna za razrez raznih sestavnih delov za modelarje, okraskov, obeskov, gum za štampiljke, šablon, ipd.
 • LASERSKO GRAVIRANJE NA STEKLO
  Smo eno redkih podjetij v Sloveniji, ki vam nudi zahtevnejšo obdelavo steklenih izdelkov, predvsem kozarcev, z lasersko gravuro na okrogle predmete.
 • LASERSKO GRAVIRANJE POSLOVNIH IN PROMOCIJSKIH IZDELKOV
Copyright 2024 by Branimira Grilj s.p. Pogoji uporabe Izjava o zasebnosti
Izdelava spletnih strani Madoja.